Home / Kozmetika  / EXKLUZÍVNY VSTUP ZNAČKY BRUNO VASSARI NA SLOVENSKÝ TRH: REVOLUČNÁ KOZMETIKA PRE PROFESIONÁLOV

EXKLUZÍVNY VSTUP ZNAČKY BRUNO VASSARI NA SLOVENSKÝ TRH: REVOLUČNÁ KOZMETIKA PRE PROFESIONÁLOV

Ste kozmetička alebo profesionálka z odboru? Hľadáte spôsob, ako posunúť svoj salón na novú úroveň?   S veľkou radosťou Vám oznamujeme, že značka Bruno Vassari vstupuje na slovenský trh.   Bruno Vassari je španielska značka profesionálnej kozmetiky s dlhoročnou

Ste kozmetička alebo profesionálka z odboru? Hľadáte spôsob, ako posunúť svoj salón na novú úroveň?

 

S veľkou radosťou Vám oznamujeme, že značka Bruno Vassari vstupuje na slovenský trh.

 

Bruno Vassari je španielska značka profesionálnej kozmetiky s dlhoročnou rodinnou tradíciou. Sídlo spoločnosti a jej laboratóriá sa nachádzajú v srdci Barcelony a produkty tejto značky sú dostupné až v 55 krajinách sveta. Už 40 rokov robí značka Bruno Vassari ženy po celom svete krásnymi a úspešnými.

 

Sme hrdí, že naša spoločnosť Mcare Beauty Concept získala v roku 2021 výhradné zastúpenie pre Českú republiku a od tohto roku aj pre Slovenskú republiku.

 

Bruno Vassari je rodinná firma od svojho vzniku a tento charakter si zachovala až dodnes. Rodinný prístup tejto španielskej značky sa odráža aj v našom prístupe ku klientkám, pričom kladieme veľký dôraz na individuálny prístup ku každému klientovi. Spolupracujú s nami tie najnáročnejšie kozmetičky a kliniky po celej Českej republike a čoskoro aj na Slovensku.

 

Značka Bruno Vassari je určená výhradne pre profesionálov, a preto jej produkty nie sú voľne dostupné na e-shope, ale iba pre registrovaných klientov.

 

Bruno Vassari je značka, ktorá dbá na šetrnosť k prírode a jej produkty obsahujú viac ako 95 % prírodných látok. Udržateľnosť je pre nás dôležitou témou, preto sa stáva prioritou pri plánovaní a uvádzaní každého nového produktu na trh. V dobe, keď populácia rýchlo rastie a množstvo odpadu narastá, zatiaľ čo prírodné zdroje sa vytrácajú, je udržateľnosť pre nás kľúčovým aspektom.

 

Bruno Vassari je tiež spoločensky zodpovedná firma, ktorá podporuje výskum a vývoj v boji proti rakovine.

 

Našou „vlajkovou loďou“ je jednoznačne nová a inovatívna rada Lab Radiance, na ktorej výskume a vývoji sme pracovali dva roky. Lab Radiance využíva sekvenčné peelingy pre maximálny a okamžitý výsledok. Hlavnou účinnou látkou je Pro-Radiance Active Complex, ktorý kombinuje účinok látky Steillight a kyseliny ellagovej.

 

Rada Lab Radiance osloví každú kozmetičku, ktorá chce svojim klientkám zabezpečiť okamžitý efekt. Pleť po ošetrení je rozjasnená, spevnená a vyhladená, doslova žiariaca – tzv. Glow efekt.

 

Ďalej ponúkame MICRONEEDLING budúcnosti, ktorý je zastúpený radou LAB TECH a Nano dermaperom VEGA.

– Inovácie a maximálna bezpečnosť
– Osvedčený protokol
– Jedinečné výsledky
– Časová efektívnosť
– CE certifikácia
– Patentovaná 9-ihlová kazeta
– Upokojujúce a sterilizačné modré svetlo

Nano dermapero VEGA:

– Revolučný microneedling
– Hĺbka vpichu 0,2 – 0,5 mm
– Nová technológia s 9-ihlovou kazetou
– 27 000 mikrokanálikov za minútu = lepšie výsledky
– Obnovuje a zlepšuje štruktúru pleti
– Viditeľné spevnenie, vypnutie a obnova pleti
– Redukuje hyperpigmentáciu
– 5 druhov jedinečných sér

 

Tešíme sa na Vás. Vaša krása je naším poslaním.

 

Dohodnite si individuálne školenie, radi Vám predstavíme celé portfólio produktov.

 

Kontaktujte nás: www.brunovassari.sk

Brand Manager SK: Ivana Mrkvanová, tel.: +421 915 170 055